21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Sylvester Stallone να αποχωρεί από το «The Expendables» franchise

    Το Expendables 4 είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, αλλά μάλλον φαίνεται ότι θα προβληθεί, χωρίς τον κύριο πρωταγωνιστή του, Sylvester Stallone. Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε και το ρόλο του σκηνοθέτη στη πρώτη ταινία, λέγεται ότι εγκατέλειψε το franchise, εξαιτίας διαφορών στο εσωτερικό της ομάδας παραγωγής. Στον Stallone μπορεί να είχαν προσφερθεί περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για να ενσαρκώσει ακόμη μια φορά τον Barney Ross αλλά συγκεκριμένες διαφωνίες με τον Avi Lerner, τον επικεφαλή της Nu Image/Millennium φαίνεται ότι οδηγούν στην αποχώρησή του.

    The-Expendables-700x300

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, οι Stallone και Lerner δε συμφωνούσαν ούτε καν ποιο VFX studio θα επιλέξουν για το Expendables 4. Επίσης, είχαν διαφωνίες για το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ο Stallone, ερχόμενος από ένα βραβείο Golden Globe και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και με την τεράστια επιτυχία του στο Creed, δε θέλει να δημιουργήσει ένα ακόμη απογοητευτικό sequel. Και ο Terry Crews είχε πει μετά το Creed ότι ο Stallone έχει πολλές επιλογές, όπως για παράδειγμα τη νέα σκηνοθετική προσπάθεια στο Tough as They Come. «Δε χρειάζεται να κάνει μια ταινία που δε θέλει», συμπληρώνει. Από την άλλη, ο Crews τονίζει ότι δεν επιστρέφει χωρίς τον Stallone, άρα μήπως η νέα ταινία έχει χάσει δυο από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της;

    Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Lerner και Stallone διαφώνησαν σχετικά με το Expendables franchise, αλλά ίσως είναι η τελευταία. Ο Lerner σε σχόλιο που έκανε στο Deadline αναφέρει: «Έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά τις έχουμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Αυτή τη στιγμή, ο καθένας έχει τις επιλογές του. Συμφωνούμε στο 95% των πραγμάτων, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στην παραγωγή στα οποία δεν συμφωνούμε. Δεν θεωρώ ότι κάτι έχει τελειώσει ακόμη».

    Άγνωστο είναι σε αυτό το σημείο, αν όντως θα αποχωρήσει. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν η Millenium θα προσπαθήσει να συνεχίσει χωρίς τον Stallone, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου ότι τον όλο κόσμο του Expendables δημιουργήθηκε από αυτόν και συμμετείχε σε αυτόν. Από την άλλη πλευρά, ο Stallone, έχει πολλά projects με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί. Μάλιστα, μια φημολογούμενη ταινία που έχει στα σκαριά, φαίνεται πιθανή και η συνεργασία με τον Jackie Chan.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles