18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αυτά είναι τα νέα χρώματα του iPhone 16

    Παρά το γεγονός ότι το iPhone 15 κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα στην αγορά, τα βλέμματα έχουν ήδη αρχίσει να στρέφονται στην επόμενη σειρά της Apple, τα iPhone 16. Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές. Τώρα, ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στα χρώματα, στα οποία θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα iPhone.

    Σύμφωνα με ανάρτηση στο X γνωστού leakster, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max φέτος θα είναι διαθέσιμα σε δύο νέα, που δεν έχουμε ξαναδεί, χρώματα. Πρόκειται για τα Desert Yellow / Desert Titanium και Cement Gray / Titanium Gray.

    Τα χρώματα του iPhone 16 

    Το Desert Yellow φαίνεται ότι είναι παρόμοιο με το χρυσό του iPhone 14 Pro, αλλά “πιο βαθύ και βαρύτερο” – σαν την άμμο της ερήμου. Από την άλλη, το νέο Cement Gray θα είναι μια απόχρωση του space gray, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 6 πριν από πολλά χρόνια. Φαίνεται ότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τα τελικά ονόματα για κανένα από αυτά, γι’ αυτό και έχουμε δύο επιλογές για καθένα. Άλλα χρώματα συζητούνται επίσης, αλλά φαίνεται λιγότερο πιθανό να δουν το φως της ημέρας και να βγουν τελικά στην αγορά.

    Δεδομένου ότι η Apple γενικά κυκλοφορεί τα Pro iPhones σε τέσσερα χρώματα, και το λευκό και το μαύρο είναι σταθερά, φαίνεται ότι οι επιλογές Blue Titanium και Natural Titanium από τη γενιά του iPhone 15 Pro μπορεί να αποχωρήσουν, κάνοντας χώρο για αυτά τα νέα χρώματα το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    “Συναγερμός” στα iPhone! Το GoldDigger trojan απειλεί face ID και τραπεζικούς λογαριασμούς – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles