13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Αλλαγές στο design του iPhone 15 σχεδιάζει η Apple

    Μπορεί το iPhone 14 να αποτελεί ακόμα πολύ νέα προσθήκη στην αγορά, όμως οι φήμες για τις αλλαγές που θα φέρει η Apple στο επόμενο μοντέλο της έχουν αρχίσει να… οργιάζουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το iPhone 15 θα είναι μια συσκευή που θα προσφέρει κάτι νέο στους χρήστες.

    Η εταιρεία σκέφτεται να κατασκευάσει το smartphone από τιτάνιο αντί από ανοξείδωτο χάλυβα, το πίσω μέρος του από γυαλί και τις γωνίες αρκετά στρογγυλεμένες. Στόχος φαίνεται να είναι το ευκολότερο κράτημα αφενός και η μείωση του βάρους του αφετέρου. Πάντα σύμφωνα με τις φήμες, αφού είναι εξαιρετικά νωρίς για να έχουμε κάτι επίσημο, επίπεδο θα παραμείνει το μπροστινό μέρος της συσκευής. Άλλη μια φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα αναφέρει ότι  το πρότυπο Lightning θα αντικατασταθεί από το πρότυπο USB-C, όμως μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν τις υψηλότερες ταχύτητες ενσύρματης μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει το πρότυπο. Τα απλά μοντέλα iPhone 15 θα υποστηρίζουν ταχύτητες USB 2.0, όπως δηλαδή και το πρότυπο Lightning. Τέλος, δεν αποκλείεται τα iPhone 15 Pro μοντέλα να έρθουν με αυξημένη RAM που θα ανέρχεται σε 8GB, ενώ η κάμερα θα είναι αισθητά βελτιωμένη.

    Διαβάστε επίσης:

    Η LG OLED G2 σε ακόμα μεγαλύτερες ίντσες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles