13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Αναβάλλεται για το 2024 το Assassin’s Creed Mirage

    Το Assassin’s Creed Mirage ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 και το πρώτο trailer ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Το video δεν έδειξε απλώς το νέο σκηνικό και μερικές στιγμές δράσης, αλλά ανέφερε ότι το video game θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Παρόλα αυτά, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι αυτό ενδεχομένως να αλλάξει!

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Assassin’s Creed Mirage και το The Crew 3, γνωστό επίσης και ως Project Orlando, θα καθυστερήσουν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση σχετικά, όμως η Ubisoft, μετά την ανακοίνωση του τίτλου, τηρεί σιγή ιχθύος και έχει ήδη αναβάλει μερικά games στο μεσοδιάστημα. Με αυτά τα δεδομένα, δε θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αν από μέρα σε μέρα δούμε κάποια ανακοίνωση που να ενημερώνει για την καθυστέρηση.

    Σύμφωνα με την αρχική φημολογία, το AC Mirage υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε το καλοκαίρι του 2023. Επομένως, το λογικότερο σενάριο είναι το λανσάρισμα να μεταφερθεί για το 2024.

    Όπως έγινε γνωστό, στο Mirage οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Basim Ibn Ishaq, με το παιχνίδι να διαδραματίζεται στην Βαγδάτη του 9ου μ.Χ αιώνα, 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Valhalla. Το main story θα εστιάζει στην προσπάθεια του Basim να βαδίσει στον δρόμο των «σκιών», αποτελώντας μέλος της οργάνωσης: The Hidden Ones. Σύμφωνα με τη Ubisoft, το Mirage αναμένεται να αφήσει στο παρελθόν τα Role Playing στοιχεία (για αυτό μην περιμένετε και 100+ ώρες gameplay όπως στο Odyssey) ρίχνοντας τα βάρος περισσότερο σε μια εμπειρία που προωθεί περισσότερο το stealth παιχνίδι και πατάει στις νόρμες των πρώτων games της πετυχημένης σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    5 Resident Evil games που δεν θέλει να τα θυμάται… ούτε η Capcom!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles