22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη αποκαλύπτει: Έρχεται σύντομα το Nintendo Switch 2

    Ενώ η Nintendo δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του «διαδόχου» του Nintendo Switch, οι φήμες εξακολουθούν να οργιάζουν το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ένα πιθανό χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας εμφανίστηκε στο διαδίκτυο από ένα αρκετά αξιόπιστο οικονομικό website με ιστορικό διαρροών που αφορούν τη Nintendo.

    Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πιθανό να δούμε την κυκλοφορία του Nintendo Switch 2 το πρώτο τρίμηνο του 2024. Το κινεζικό MoneyDJ δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση που περιγράφει τις προοπτικές ανάπτυξης στην παραγωγή της Hongzhun, κατασκευαστή μεταλλικών κιβωτίων και θυγατρικής της Hon Hai Technology Group, γνωστής στις διεθνείς αγορές ως Foxconn.

    Η Foxconn είναι κυρίως γνωστή ως ο κατασκευαστής της Apple για τα iPhone, αλλά έχει υποκαταστήματα που λειτουργούν και στη συναρμολόγηση κονσολών. Η MoneyDJ αναμένει ότι οι πωλήσεις στο Hongzhun θα κορυφωθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2023, επικαλούμενη τα σχέδια της Nintendo να κυκλοφορήσει το διάδοχο του Switch το πρώτο τρίμηνο του 2024. Δεν διευκρινίζεται αν αυτό σημαίνει το πρώτο τρίμηνο του ημερολογίου ή του οικονομικού έτους. Οι επίσημες δηλώσεις της εταιρείας υπονοούν το τελευταίο, καθώς ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa επιβεβαίωσε το Μάιο ότι η Nintendo δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέο Switch κατά τη διάρκεια του επόμενου οικονομικού έτους, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Έρχεται μέσα στο 2023 το PS5 Slim

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles