16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται AI chatbot στο Instagram

    Τους τελευταίους μήνες, η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης αποτελεί βασικό θέμα στις συζητήσεις, ενώ τα ΑΙ chatbots ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Μπορεί μέχρι στιγμής το ChatGPT να αποτελεί το πιο δημοφιλές στην κατηγορία, όμως οι φήμες θέλουν σύντομα οι χρήστες του Instagram να αποκτούν το δικό τους AI agent.

    Ο Alessandro Paluzzi ισχυρίζεται ότι η Meta έχει το δικό της chatbot για το Instagram στα σκαριά και, σύμφωνα με τα screenshots που μοιράστηκε, το chatbot θα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει συμβουλές. Ο χρήστης θα μπορεί να έχει έως και 30 προσωπικότητες για να διαλέξει. Το chatbot θα είναι σε θέση να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε όσους δυσκολεύονται να γράψουν μηνύματα. Φαίνεται επίσης ότι θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να φέρει το chatbot σε μια συνομιλία που έχει με κάποιον.

    Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε πότε ακριβώς το Instagram θα ενσωματώσει αυτήν τη λειτουργία, θεωρείται όμως δεδομένο ότι η εταιρεία ετοιμάζει κάτι σχετικό. Ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι η εταιρεία είχε μια ομάδα που εργαζόταν σε «AI personas» για το Instagram, το Messenger και το WhatsApp. Ο Paluzzi έχει επίσης καλό ιστορικό. Εντόπισε αποδεικτικά στοιχεία για ένα σύστημα επαλήθευσης επί πληρωμή στο Instagram μόλις δύο εβδομάδες πριν το ανακοινώσει η Meta.

    Διαβάστε επίσης:

    BeReal: Νέα δυνατότητα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles