15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Έρχεται φθηνότερο, disc-free Xbox Series X

    Η Microsoft ενδέχεται να εργάζεται πάνω σε μια λευκή έκδοση του Xbox Series X, σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές εικόνων και εγγράφων που επικαλείται το The Verge. Το σχέδιο φαίνεται να είναι παρόμοιο με την τρέχουσα μαύρη έκδοση -χωρίς την υποδοχή δίσκου- και να έχει τον ίδιο λευκό φινίρισμα με το λευκό Series S. Εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, μπορεί να αποκαλύπτουν μια καθυστέρηση στη φημολογούμενη ανανεωμένη έκδοση του Xbox Series X που θα έρθει με νέο design.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για μια λευκή ψηφιακή έκδοση του Series X. Τον περασμένο μήνα, το Exputer ανέφερε επίσης ότι η Microsoft είχε σχεδιάσει να κυκλοφορήσει μια λευκή, ψηφιακή έκδοση Xbox Series X κάπου ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2024, με λιανική τιμή $50 έως $100 χαμηλότερη από το τρέχον Xbox Series X.

    Πέρυσι, υπήρχαν φήμες ότι η Microsoft θα κυκλοφορούσε μια ψηφιακή έκδοση Series X με νέο κυλινδρικό σχεδιασμό, που θα έφτανε τον Νοέμβριο του 2024 με τιμή $500. Η κονσόλα, με την κωδική ονομασία Brooklin, θα έφτανε με Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, μπροστινή θύρα USB-C και έναν εντελώς νέο southbridge. Αυτό θα επέτρεπε μια μειωμένη κατά 15% κατανάλωση ενέργειας, ένα νέο low-power standby mode και αυξημένη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού.

    Πολλές από τις φήμες γύρω από το Brooklin απορρίφθηκαν αποτελεσματικά από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, λίγο μετά τη διαρροή. Ο ίδιος υπέδειξε ότι βασίστηκαν σε πρώιμο σχεδιασμό και δεν ήταν πλέον ακριβείς. “Είναι δύσκολο να βλέπουμε το έργο της ομάδας μας να μοιράζεται με αυτόν τον τρόπο επειδή τόσα πολλά έχουν αλλάξει. Θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια όταν είμαστε έτοιμοι”, συμπλήρωσε.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles