15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Έρχεται φθηνότερο Xbox Game Pass με διαφημίσεις

    Στις περισσότερες πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix ή το Disney Plus, τα φθηνότερα πακέτα με διαφημίσεις αποτελούν τη νέα πραγματικότητα. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ετοιμάζει και η Microsoft, αφού οι φήμες θέλουν να έρχεται προσεχώς ένα φθηνότερο Xbox Game Pass με διαφημίσεις.

    Είναι γνωστό πως ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία του gaming σταδιακά κορυφώνεται, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εταιρείες να αναζητούν διαρκώς τρόπους να αυξήσουν τους συνδρομητές τους. Το Xbox φαίνεται να τα έχει καταφέρει αρκετά καλά όσον αφορά το Game Pass, το οποίο γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο δημοφιλές.

    Η Microsoft μάλιστα πραγματοποίησε πρόσφατα και μια έρευνα για να διαπιστώσει αν οι fans θα ήταν διατεθειμένοι να δεχτούν ένα φθηνότερο πακέτο, το οποίο όμως θα είχε κάποιους περιορισμούς, φυσικά διαφημίσεις και πρόσβαση στα αποκλειστικά παιχνίδια 6 μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμά τους. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία του φθηνού Game Pass, δεν αποκλείεται όμως να το δούμε προσεχώς.

    Σημειώνεται ότι το 2023 αναμένεται μια αρκετά δυναμική χρονιά για την Microsoft, αφού θα κυκλοφορήσουν αρκετά νέα projects. Την ίδια στιγμή, το “θρίλερ” με την εξαγορά της Activision Blizzard συνεχίζεται, αφού τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν έχουν βρει ακόμα λύσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται το φθινόπωρο του 2023 το Spider-Man 2 της Marvel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles