16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται iPhone 14 σε κίτρινο χρώμα

    Την προηγούμενη εβδομάδα, οι φήμες ήθελαν την Apple να είναι έτοιμη να λανσάρει μια νέα χρωματική επιλογή για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα σε κίτρινο χρώμα ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των νέων πράσινων εκδόσεων των iPhone 13 και iPhone 13 mini. Το εν λόγω λανσάρισμα έλαβε χώρα πέρσι στις 8 Μαρτίου.

    Αυτή τη φορά, αναμένεται να φτάσει μια έκδοση του iPhone 14 σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος θεωρείται μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές όσον αφορά τα νέα που σχετίζονται με την Apple. Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία σχετικά με το νέο χρώμα και τη διαθεσιμότητά του στην αγορά. Πάντως, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το δελτίο τύπου για το κίτρινο iPhone αναμένεται από στιγμή σε στιγμή και το νέο μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σύντομα. Μείνετε επομένως συντονισμένοι, μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι παρουσίασε η Deutsche Telekom στο Mobile World Congress 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles