19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται την άνοιξη το MR headset των 3.000 δολαρίων από την Apple

    Εδώ και πολύ καιρό, οι φήμες οργιάζουν σχετικά με το πολυαναμενόμενο mixed reality headset της Apple, το οποίο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αναμένεται να παρουσιαστεί την άνοιξη του 2023. Με βάση τα όσα αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει τη συσκευή την άνοιξη ή στο Worldwide Developers Conference του Ιουνίου, προκειμένου να βγει στην αγορά το επόμενο φθινόπωρο.

    Το headset, το οποίο υπολογίζεται ότι θα στοιχίζει περίπου 3.000 δολάρια, αναμένεται να προσφέρει εμπειρίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας το νέο xrOS operating system της Apple. Σύμφωνα με τον Gurman, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ήδη παρουσιάσει τη συσκευή σε έναν μικρό αριθμό developers υψηλού προφίλ, προκειμένου να ξεκινήσει η δημιουργία third-party εφαρμογών γι’ αυτή. Τους προηγούμενους μήνες, το φως της δημοσιότητας είδαν πολλά δημοσιεύματα που εξέταζαν τις δυνατότητες του headset.

    Σίγουρα φέρεται να είναι ίσως το πιο περίπλοκο προϊόν που κατασκευάστηκε ποτέ από την Apple, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία πρέπει να αφιερώσει χρόνο, χρήματα, εξαρτήματα και πολλά άλλα για το εν λόγω λανσάρισμα. Είναι πιθανό επομένως η εταιρεία να μην εργαστεί πάνω σε σημαντικές αναβαθμίσεις το 2023 για ορισμένα από τα υπάρχοντα προϊόντα της.

    Διαβάστε επίσης: MSI Radix BE22000 Turbo: To κορυφαίο Wi-Fi router με κεραίες που σε… «ακολουθούν»! (CES 2023) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles