11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Έρχεται το νέο HTC Nexus smartphone με το ανανεωμένο Snapdragon 821 chipset!

    Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την HTC να κατασκευάζει τα επόμενα Nexus smartphones της Google για το 2016. Είναι η ίδια εταιρεία, η οποία πριν μερικά χρόνια ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή του Nexus 9, το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά. Οι νέες συσκευές που λέγεται ότι ετοιμάζει η HTC φέρουν την κωδική ονομασία «S1 Sailfish» και «M1 Marlin» και βασίζονται στο HTC 10, τουλάχιστον από πλευράς design.

    nexus

    Αν και το «Sailfish», λέγεται ότι θα διαθέτει σχεδιασμό που θα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το HTC 10, το «Marlin» από τη μεριά του θα διαφοροποιείται, καθώς θα εξοπλίζεται από το Snapdragon 821 chipset, μάλλον ένα διάδοχο του Snapdragon 820. Ωστόσο δε θα μας εκπλήξει αν αποτελέσει απλώς ένα μικρό revision. Αν όντως η Qualcomm προετοιμάζει ένα τέτοιο chipset, πολύ πιθανόν να αποκαλυφθεί επισήμως μαζί με το Snapdragon 823 που λέγεται ότι θα βρίσκεται στο εσωτερικό των Galaxy Note 7 και Note 7 edge.

    Θα πρέπει όμως να γίνει μια σημαντική διευκρίνιση. Η πληροφορία ότι η HTC ετοιμάζει τα επόμενα Nexus smartphones για την Google αυτή καθεαυτή δεν επιβεβαιώνεται ακόμη. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, η Charlenne Munilall, στέλεχος της Huawei, σε συνέντευξή της ανέφερε ότι και η εταιρεία της ετοιμάζει μια συσκευή για την Google φέτος. Με δεδομένη τη σημαντική επιτυχία και τις θετικές αξιολογήσεις του Huawei Nexus 6P, δεν αποκλείεται η κινεζική εταιρεία να ετοιμάζει τη δική της πρόταση για ακόμη μια χρονιά. Για να δούμε λοιπόν τι Nexus προτάσεις θα δούμε στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles