15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη φωτιά: Ο Ben Affleck δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην επόμενη ταινία Batman

    Μόλις ο Ben Affleck ανακοίνωσε ότι δε σχεδιάζει πλέον να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία Batman της Warner Bros, φήμες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά μέσα ενημέρωσης ότι θα αποσυρθεί και από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει σε αυτήν. Άλλωστε ο ίδιος ο Affleck νιώθει έντονα την πίεση και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν τον άκρως απαιτητικό ρόλο.

    Η φήμη αυτή προέρχεται από τον John Campea του Collider Movie Talk, ο οποίος επικαλείται τρεις ανώνυμες πηγές και τονίζει πως ο ηθοποιός δεν θέλει να συμμετάσχει στην επόμενη ταινία. Αν μάλιστα ο Affleck δεν καταφέρει τελικά να «σπάσει» το συμβόλαιό του, η νέα ταινία του Batman θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον «Caped Crusader».

    Καταγραφή

    Επισήμως, η εξήγηση του Affleck είναι ότι αποφάσισε να μην σκηνοθετήσει την ταινία επειδή δεν μπορεί ταυτόχρονα και να παίζει σε αυτή. «Το να υποδυθώ το ρόλο, απαιτείται συγκέντρωση και πάθος εκ μέρους μου. Είναι προφανές ότι δεν μπορώ και να σκηνοθετώ και να παίζω, στο επίπεδο που αυτοί απαιτούν», τονίζει χαρακτηριστικά.΄Λίγες ημέρες αργότερα, διέρρευσε η πληροφορία πως ο Matt Reeves βρισκόταν σε πρώιμες συζητήσεις για να αναλάβει.

    Όπως σχολιάζει το slashfilm.com μπορεί οι ταινίες «Man of Steel», «Batman v Superman» και «Suicide Squad» να απέφεραν αρκετά κέρδη στο παγκόσμιο Box Office, τα σχόλια και οι κριτικές των θεατών όμως είναι ανάμεικτα και η απόφαση του Affleck να μη σκηνοθετήσει την ταινία περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles