18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Η Apple ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Manchester United

    Μια απίστευτη φήμη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρω του διαδικτύου, η οποία θέλει την Apple να ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τη Manchester United!
    Η φήμη μοιάζει απίστευτη, όμως δημοσίευμα της βρετανικής Daily Star αναφέρει ότι ο τεχνολογικός κολοσσός διατίθεται να προσφέρει 6.75 δις. ευρώ για να αγοράσει το γνωστό club. Οι ιδιοκτήτες έχουν αποφασίσει ότι θα προχωρήσουν στην πώληση, κάτι που οι fans περίμεναν καιρό. Φυσικά, νέο αφεντικό θα γίνει αυτός που θα δώσει τα περισσότερα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tim Cook έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον και είναι έτοιμος να συζητήσει ένα ενδεχόμενο deal και θα έχει συνομιλίες με τις τράπεζες που έχουν οριστεί να επιβλέψουν την πώληση, μεταξύ των οποίων και το The Raine Group

    Η Apple είναι μια από της μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη, με ετήσια έσοδα αρκετών δισεκατομμυρίων. Μέχρι σήμερα η εταιρεία, με έδρα την Καλιφόρνια, δεν είχε δείξει ενδιαφέρον να εξαγοράσει κάποια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο CEO όμως, Tim Cook, φέρεται έτοιμος να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες.

    Τώρα το κατά πόσο αυτή η φήμη έχει βάση, είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε εν καιρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    BOX: Χιλιάδες προσφορές και για «ποδοσφαιρικές» παραγγελίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles