24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Με κάμερα 48 Megapixel τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus

    Το επερχόμενο iPhone 15 της Apple είναι δεδομένο ότι θα βγει στην αγορά με θύρα φόρτισης USB-C, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες διαρροές η αλλαγή που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεν είναι αυτή αλλά οι κάμερες των νέων συσκευών.

    Ο αξιόπιστος leaker Unknownz21 ανέφερε πρόσφατα ότι: «Τελικά πήραμε την επιβεβαίωση. Ο περισκοπικός φακός θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max». Η φήμη αυτή ανακυκλώνεται εδώ και αρκετό καιρό, όμως λίγοι την έχουν πάρει στα σοβαρά, δεδομένου ότι θα απογοήτευε τους αγοραστές iPhone να δουν τα χαρακτηριστικά των iPhone 15 Pro και Pro Max να διαχωρίζονται. Φήμες των προηγούμενων μηνών αναφέρουν ότι ο περισκοπικός φακός του iPhone 15 Pro Max θα υποστηρίζει μεγέθυνση 6x, που είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από το οπτικό zoom της 12MP telephoto camera, με την οποία είναι εφοδιασμένο το iPhone 14 Pro Max.

    Σημειώνεται ότι η Apple χρησιμοποίησε διαφορετικές κάμερες στα iPhone 12 Pro και Pro Max, αλλά η ποιότητα της εικόνας τους ήταν σχεδόν ίδια. Αυτό δεν θα συμβεί εάν το iPhone 15 Pro Max βγει στην αγορά με περισκοπικό φακό. Με εξαίρεση τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα μοντέλα Pro και Pro Max διαχωρίζονταν κυρίως με βάση το μέγεθος. Αυτό φαίνεται τώρα ότι θα αλλάξει με τη σειρά iPhone 15, αφού οι fans των μικρότερων συσκευών είτε θα αναγκαστούν να θυσιάσουν κάποιες δυνατότητες είτε να αγοράσουν ένα smartphone πολύ μεγαλύτερο από ό, τι θα ήθελαν.

    Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται η φήμη ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, θα έρθουν με αναβαθμισμένη κάμερα όπως αυτές των Pro μοντέλων. Σύμφωνα με το MacRumors, τα iPhone 15 θα διαθέτουν έναν αισθητήρα 48 megapixel, παρόμοιο με αυτόν που είδαμε στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

    Διαβάστε επίσης:

    Nikon: Κυκλοφορεί την ευέλικτη Z 8 για κορυφαία απόδοση σε compact σώμα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles