21 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Φήμη: Με M4 chip το OLED iPad Pro της Apple

    Το επερχόμενο iPad event “Let Loose” της Apple απέχει λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα και οι φήμες αρχίζουν να αποκτούν κάποιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το πολυαναμενόμενο OLED iPad Pro μπορεί να φτάσει όχι με το νέο M3 chip όπως όλοι περιμέναμε, αλλά με το M4 επόμενης γενιάς.

    Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή ο Gurman έγραψε ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα» αυτό να συμβεί, αναφέροντας ότι η κίνηση θα προαναγγείλει την επίσημη είσοδο της Apple στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης.

    Τι ανέφερε ο Gurman για το νέο iPad Pro της Apple

    “Πιστεύω ότι η Apple θα λανσάρει το iPad Pro ως την πρώτη της πραγματικά AI-powered συσκευή – και ότι θα παρουσιάσει κάθε νέο προϊόν στη συνέχεια ως συσκευή AI”, έγραψε ο Gurman. Το επερχόμενο λανσάρισμα στο event της 7ης Μαΐου θα θέσει τις βάσεις για την πλήρη μετάβαση στην τεχνητή νοημοσύνη στο Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο. Όλα αυτά βασίζονται στις προηγούμενες αναφορές του Gurman που ήθελαν την Apple να βρίσκεται σε συνομιλίες με την OpenAI και την Google για να αξιοποιήσει ενδεχομένως την τεχνολογία AI και να φέρει νέες δυνατότητες με το iOS 18. Το “Let Loose” αναμένεται επίσης να φέρει αξεσουάρ σε iPad Air και iPad, όπως το Magic Keyboard και το Apple Pencil. Σύμφωνα με τον Gurman, το επερχόμενο Apple Pencil μπορεί να εισαγάγει το haptic feedback.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles