16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Προ των πυλών τα νέα iPads! Ανακοινώθηκε το event της Apple

    Πριν από μερικούς μήνες, η Apple λάνσαρε το πρώτο πραγματικά νέο προϊόν της, που δεν είναι άλλο από το Vision Pro. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε τις νέες προτάσεις της εταιρείας στην κατηγορία των iPads.

    Πιο αναλυτικά, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο special event που θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου, στις 5:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος). Οι προσκλήσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου απεικονίζουν ένα Apple Pencil, καθιστώντας σαφές ότι τα iPads θα είναι ο κύριος “πρωταγωνιστής” αυτού του virtual event.

    Οι φήμες αναφέρουν εδώ και καιρό ότι το iPad Pro θα έρθει με σημαντικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης OLED (με μια ελαφρά αύξηση στις διαστάσεις σε 13 ίντσες για το μεγαλύτερο μοντέλο), ένα updated M3 chipset και οριζόντια αναδιάταξη της εμπρόσθιας κάμερας. Επίσης, είναι πιθανό να αποκαλυφθεί ένα νέο Apple Pencil και ένα ανασχεδιασμένο Magic Keyboard με κατασκευή από αλουμίνιο και μεγαλύτερο trackpad.

    Επίσης, είναι πιθανόν να δούμε ανανεωμένα iPad Air, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλύτερου μοντέλου των 12,9 ιντσών. Σημειώνεται ότι τα αποθέματα του τρέχοντος iPad Air έχουν μειωθεί αισθητά στα καταστήματα λιανικής της Apple, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Mark Gurman από το Bloomberg. Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα ότι το αναβαθμισμένο μοντέλο δε βρίσκεται πλέον μακριά.

    Το event θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το apple.com και το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles