16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Με βελτιωμένη RAM το επερχόμενο iPhone 15 Pro

    Μερικές ακόμη πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone 15 της Apple κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, οι οποίες θέλουν τα νέα μοντέλα να έρχονται στην αγορά με ταχύτερη RAM. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, οι βελτιώσεις θα αφορούν και τη χωρητικότητα και την ταχύτητα της RAM, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Το TrendForce σε πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε ότι το iPhone 15 Pro θα είναι εξοπλισμένο με 8GB RAM, σε αντίθεση με τα iPhone 14 Pro των 6GB.


    To standard iPhone 15 και το iPhone 15 Plus το πιθανότερο είναι ότι θα διατηρήσουν την 6GB RAM, όμως υπάρχει μια φήμη που θέλει τα εν λόγω μοντέλα να αναβαθμιστούν με ταχύτερη LPDDR5 RAM, όπως τα iPhone 14 Pro του προηγούμενου χρόνου. Η αναβάθμιση της RAM μπορεί να ευνοήσει το multitasking στο iPhone, επιτρέποντας το άνοιγμα περισσότερων εφαρμογών στο background. Συνδυαστικά με το φημολογούμενο A17 Bionic chip στα iPhone 15 Pro μοντέλα, οι αλλαγές στη RAM θα δώσουν ένα γενικό boost στο performance.
    Αν το iPhone 15 Pro κυκλοφορήσει όντως με 8GB RAM, θα μιλάμε για την πρώτη σημαντική βελτίωση από την εποχή του iPhone 12 Pro που λάνσαρε η εταιρεία με 6GB RAM. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 15 σε press event το Σεπτέμβριο, όπως συνήθως.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα νέα Samsung Galaxy S23 ήρθαν στα Public, με μια επική εμπειρία που απογείωσε το πάθος για την τεχνολογία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles