15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2023 η ανακοίνωση του GTA 6

    Η Rockstar Games αναπτύσσει εδώ και καιρό το GTA 6, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι fans, είναι λογικό, να «διψούν» για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η εταιρεία έχει θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη.

    Το Red Dead Redemption 2 της Rockstar αποτέλεσε ένα καινοτόμο παιχνίδι, που έγινε σημείο αναφοράς για τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Στον ίδιο δρόμο θα βαδίσει και το GTA 6, καθώς ο προκάτοχός του, το GTA 5, απέσπασε τον τίτλο του 2ου παιχνιδιού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

    Παρά τις διαρροές, οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι λίγες. Ωστόσο, ο Insider Tez2 ανέφερε τις τελευταίες ώρες ότι η Rockstar βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα ανακοινώσει το GTA 6 φέτος. Είναι πιθανό, πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, ο τίτλος να κυκλοφορήσει την επόμενη εορταστική περίοδο, με περιθώρια καθυστέρησης μέχρι τις αρχές του 2025.

    Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το παιχνίδι δεν θα καθυστερήσει περισσότερο, ο Tez υπογράμμισε ότι η Rockstar μπορεί να χρειαστεί να κόψει περιεχόμενο, το οποίο θα μπορούσε στη συνέχεια να κυκλοφορήσει ως DLC.

    Η εν λόγω πληροφορία δε θα μπορούσε να αποκλειστεί, αφού η Rockstar έκανε κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν. Περιεχόμενο που κόπηκε από το Grand Theft Auto V, το πρόσφερε αργότερα στο GTA Online.

    Διαβάστε επίσης:

    Hogwarts Legacy: Νέα καθυστέρηση σε PS4 και Xbox One (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles