20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2026 η κυκλοφορία του Doctor Strange 3

    Από τη στιγμή που οι ταινίες Captain America και Iron Man έχουν μπει προς το παρόν στον “πάγο”, ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch μπαίνει σε πρώτο πλάνο στο MCU. Η τελευταία ταινία άλλωστε σημείωσε μεγάλη επιτυχία, οπότε ήταν αναμενόμενο το 3ο κεφάλαιο να μπει στο πρόγραμμα κυκλοφοριών μέσα στα επόμενα χρόνια. Η Marvel μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του δημοφιλούς ήρωα, όμως οι πρόσφατες διαρροές αναφέρουν ότι οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να δουν τον Cumberbatch να φορά ξανά τη στολή του. Το Doctor Strange 3 φημολογείται ότι θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το Avengers: The Kang Dynasty.

    Το τελευταίο διάστημα αρκετές είναι οι ανατροπές στο σύμπαν της Marvel, η οποία το 2025 αναμένεται να επενδύσει ιδιαιτέρως στα Fantastic Four, Armor Wars, Spider-Man 4 και Shang-Chi 2. Το The Kang Dynasty δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία είναι ανακοινώσει το λανσάρισμά του για το Μάιο του 2025.

    Η Marvel, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα επιθυμεί η 3η ταινία Doctor Strange να κάνει πρεμιέρα πριν από το Avengers 5. Επομένως, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το 2026 είναι το έτος κυκλοφορίας για τα Doctor Strange 3, The Kang Dynasty, Eternals 2 και Avengers: Secret Wars.

    Διαβάστε επίσης: Hugh Jackman: Σκληρή προπόνηση 6 μηνών για να υποδυθεί το Wolverine στο Deadpool 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles