18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hugh Jackman: Σκληρή προπόνηση 6 μηνών για να υποδυθεί το Wolverine στο Deadpool 3

    Η επιστροφή του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine στο επερχόμενο Deadpool 3 αποτέλεσε μια από τις πιο αναπάντεχες ανακοινώσεις του 2022 και προκάλεσε συναισθήματα ενθουσιασμού στους fans. Θεωρείτο σχεδόν απίθανο άλλωστε να δούμε τον ηθοποιό να επιστρέφει μετά την ταινία Logan του 2017 που σκηνοθέτησε ο James Mangold. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το νέο project είναι λιγοστές. Γνωρίζουμε ότι στο sequel θα πρωταγωνιστήσουν ο Ryan Reynolds και ο Jackman, όμως το πως οι δύο χαρακτήρες θα εμπλακούν στη μεγάλη οθόνη παραμένει μυστήριο.

    Αυτό που όμως έγινε πρόσφατα γνωστό είναι η σκληρή προετοιμασία που απαιτείται από τον Hugh Jackman προκειμένου να υποδυθεί εκ νέου το Wolverine, αφού η προπόνηση για να βρει τη φόρμα του είναι σκληρή. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε:

    “Η ιστορία του “Deadpool 3″ διαδραματίζεται πριν από το Logan, όπου εκεί πεθαίνει ο χαρακτήρας. Ειλικρινά, νόμιζα ότι τελείωσα με αυτόν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, με ρωτούσαν κάθε φορά σε συνεντεύξεις ή ακόμα και ο Ryan Reynolds αν μπορούμε να ξανά κάνουμε κάτι. Και εγώ τους έλεγα όχι γιατί έχει τελειώσει για εμένα”. Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε:

    “Χρειάζεται χρόνος… Έχουμε έξι μήνες περίπου μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και δεν κάνω άλλη δουλειά τώρα. Είμαι με την οικογένειά μου και προπονούμαι. Αυτή θα είναι η δουλειά μου για έξι μήνες. Και είμαι πραγματικά σε φόρμα αυτή τη στιγμή. Είμαι υγιής. Έχω ένα καλό μέρος για να ξεκινήσω. Και ζητώ συγγνώμη από τα κοτόπουλα… θα τρέχω ένα μίλι κάθε μέρα”.

    Διαβάστε επίσης: Μονομάχος 2: Ο Paul Mescal πρωταγωνιστής στο sequel του Ridley Scott (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles