18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Νέα καθυστέρηση για το Redfall – Τι σημαίνει αυτό για την κυκλοφορία του Starfield

    Αν οι φήμες για το Redfall βγουν αληθινές, τότε τα νέα για τους fans του Starfield είναι άσχημα. Το Redfall είναι ένα νέο shooter game συνεργασίας που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Arkane, στο οποίο 4 παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν vampires και ανθρώπους που έχουν συμμαχήσει μαζί τους. Δυστυχώς, για όσους ανυπομονούν για το παιχνίδι, το Redfall έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και τώρα ετοιμάζεται να πάρει νέα αναβολή για το 2023.

    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Redfall τοποθετείται στο πρώτο μισό του 2023 και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass και αποκλειστικό για τις κονσόλες Xbox Series X. Ακριβής ημερομηνία προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, οι διαρροές όμως αναφέρουν ότι αναμένεται περίπου το Μάρτιου του 2023. Μπορεί η είδηση να μην έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, όμως, αν είναι αλήθεια, δίνει μια ιδέα για το πότε αναμένεται και το sci-fi RPG Starfield της Bethesda, αφού ο Matt Booty από τη Microsoft είχε αναφέρει νωρίτερα μέσα στο χρόνο ότι το Starfield θα κυκλοφορήσει μετά το Redfall. Αυτό σημαίνει ότι αν η κυκλοφορία του Redfall καθυστερήσει, οι fans δε θα μπορούν να περιμένουν το Starfield πριν από το Μάιο του 2023.

    Διαβάστε επίσης: Death Stranding: Κατεβάστε ASAP… ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store το έπος του Hideo Kojima! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles