23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Νέο mobile game αναπτύσσουν Disney και Sega

    Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Disneyκαι ηSega συνεργάζονται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι που ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές στο άμεσο μέλλον. Αν οι φήμες επαληθευτούν, οι fans της Sega που επιθυμούν να δουν χαρακτήρες όπως ο Sonic the Hedgehog να συνεργάζονται με ήρωες της Disney, όπως ο Mickey Mouse και ο Donald Duck, θα δουν επιτέλους τις ευχές τους να πραγματοποιούνται. Τα παιχνίδια για smartphones δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τη Sega. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο “γίγαντας” των video games κυκλοφόρησε το παιχνίδι Puyo Puyo Puzzle Pop αποκλειστικά για το Apple Arcade στο iOS. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει δωρεάν παιχνίδια για κινητά όπως το Sonic Dash στο παρελθόν.

    Εκτός από το να αναπτύσσει νέους τίτλους για κινητά, η Sega έχει κάνει και κάποιες προσπάθειες να μεταφέρει μερικά από τα παιχνίδια της, όπως το Sonic CD, το Streets of Rage και το Alien: Isolation σε iOS και Android. Επομένως, ένα νέο παιχνίδι για κινητά που αναπτύσσεται από την εταιρεία δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά οι λεπτομέρειες πίσω από το φημολογούμενο τίτλο τον κάνουν κάπως πιο ενδιαφέρων.

    Σύμφωνα με ένα tweet από την Midori, μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για τη Sega, “η Disney και η Sega συνεργάζονται σε ένα ολοκαίνουριο τίτλο που θα κυκλοφορήσει σε κινητές συσκευές” το 2025. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε γιατί η Sega επέμενε να εργάζεται πάνω σε παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα, η Midori απάντησε ότι αυτό έγινε για λόγους “βιωσιμότητας”. Φαίνεται ότι τα παιχνίδια για κινητά – όπως αυτό που λέγεται ότι δημιουργείται σε συνεργασία με τη Disney – γίνονται” για να χτίσουν μελλοντικές συνεργασίες με σημαντικά brands”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles