15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Νέο smartphone λανσάρει η Coca Cola – Ποιος θα είναι ο κατασκευαστής;

    Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν έχουμε δει αρκετά “περίεργα” smartphones να προκύπτουν από συνεργασίες τεχνολογικών κολοσσών με μεγάλα εμπορικά brands. Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή πολυεθνική Coca Cola θα κάνει το επόμενο βήμα σύντομα και θα λανσάρει μια συσκευή σε συνεργασία με έναν ήδη εδραιωμένο στην αγορά κατασκευαστή.

    Οι τελευταίες διαρροές κάνουν λόγο για ένα smartphone σε κόκκινο χρώμα και το γνωστό logo της Coca Cola στο πίσω μέρος της συσκευής. Αν και ο κατασκευαστής δεν έχει γίνει γνωστός, οι φήμες θέλουν το τηλέφωνο της Coca Cola να είναι μια rebranded συσκευή Realme 10 Pro. Το Cola phone αναμένεται να λανσαριστεί σύντομα στην Ινδία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

    Αν επαληθευτούν οι φήμες και δούμε όντως μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro με το brand της Coca Cola, πρακτικά θα μιλάμε για ένα mid-range smartphone με οθόνη 6,7 ιντσών, 120Hz IPS LCD, επεξεργαστή Snapdragon 695, 6/8/12GB RAM, 108MP camera και μπαταρία 5.000mAh. Είναι άγνωστο προς το παρόν πόσο θα κοστίζει η νέα συσκευή, όμως λογικά θα απευθύνεται στο μέσο καταναλωτή που αναζητά μια πιο οικονομική Android πρόταση.

    Διαβάστε επίσης: Ένα «ανθεκτικός γορίλας» για το Galaxy S23! Η Corning επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Gorilla Victus 2 glass! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles