23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Όχι ένα αλλά πέντε Assassin’s Creed θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα

    Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ubisoft έχει προγραμματίσει ένα event, το οποίο περιλαμβάνει ένα Assassin’s Creed showcase που θα δώσει στο κοινό μια πρώτη γεύση από το μέλλον του franchise. Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα των Bloomberg και Try Hard Guides αναφέρουν ότι η Ubisoft θα αποκαλύψει όχι ένα αλλά αρκετά νέα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το Assassin’s Creed Mirage.

    Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, η εταιρεία θα παρουσιάσει στους fans δύο ακόμα μεγάλα παιχνίδια. To πρώτο θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και θα έχει το κωδικό όνομα «Red». Το δεύτερο, με κωδικό όνομα «Neo or Hexe», τοποθετείται στη “δύση” της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και θα περιλαμβάνει κυνήγι μαγισσών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο παιχνίδια αποτελούν μέρος του Assassin’s Creed Infinity, που η εταιρεία προορίζει για την πλατφόρμα live service.

    Θα υπάρξει επίσης και ένα mobile game στο showcase, το οποίο τοποθετείται στην Κίνα και φέρει το κωδικό όνομα «Project Jade», τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τη Ubisoft να λανσάρει και το Assassin’s Creed VR game που ανακοινώθηκε το 2020.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles