21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: “Οικογενειακό” Xbox Game Pass ετοιμάζει η Microsoft

    Πριν από λίγες μέρες, είδαμε αναλυτικά τα νέα συνδρομητικά πακέτα που παρουσίασε η Sony για τους φίλους του Playstation. Όπως όλα δείχνουν, οι συνδρομές είναι το μέλλον στη βιομηχανία του gaming, με τις εταιρείες να επενδύουν όλο και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Το Xbox Game Pass έχει σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να εξελίσσεται. Η νέα εποχή έφτασε και για το Playstation Plus που παρουσίασε πρόσφατα 3 διαφορετικά πακέτα, αλλάζοντας σελίδα στη μέχρι τώρα πορεία του.

    Οι φήμες τώρα θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζει ένα νέο οικογενειακό πακέτο, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο έτος. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το νέο Xbox Game Pass θα επιτρέπει σε πέντε χρήστες από την ίδια χώρα να έχουν πρόσβαση στους διαθέσιμους τίτλους της βιβλιοθήκης και ταυτόχρονα να αποταμιεύουν χρήματα, αφού το κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο από αυτό των πέντε μεμονωμένων πακέτων. Αναμένεται να δούμε αν οι φήμες είναι όντως αληθινές!

    Διαβάστε επίσης:

    Με 5 διαφορετικά regions και περισσότερα από 150 dungeons το Diablo 4 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles