20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Με 5 διαφορετικά regions και περισσότερα από 150 dungeons το Diablo 4

    Όταν το 2019 η Blizzard ανακοίνωσε το Diablo 4, δεν είχε αποκαλύψει ιδιαίτερες πληροφορίες. Το μόνο που είχαν δει οι gamers ήταν μερικά teasers χωρίς να διαμορφώσουν εικόνα. Τώρα όμως γνωστοποιήθηκαν μερικές νέες πληροφορίες για το παιχνίδι, οι οποίες δεν αφορούν το σχεδιασμό αλλά το περιεχόμενό του.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, φαίνεται ότι το Diablo 4 έρχεται με 5 διαφορετικά regions. Παράλληλα, θα υπάρχουν περισσότερα από 150 dungeons, που οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν, σκοτώνοντας τέρατα και αποσπώντας loot. Κάθε dungeon θα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις ως προς τον καιρό και τα lighting effects, με σκοπό η εμπειρία να είναι ξεχωριστή και μοναδική. Μέχρι στιγμής, το δημοφιλές video game δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα καθυστερήσει αρκετά.

    Ο art director του παιχνιδιού, Chris Ryder ανέφερε σχετικά:

    “Προσεγγίζουμε τη δημιουργία των περιβαλλόντων του Diablo IV μέσω μιας πιο σκοτεινής και πιο γειωμένης ερμηνείας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η αληθοφάνεια, όχι ο ρεαλισμός. Η ατμόσφαιρα είναι σχεδόν απτή σε ορισμένα μέρη, με τον καιρό και τον φωτισμό να παίζουν σημαντικό ρόλο για το οπτικό αποτέλεσμα του τίτλου”.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο σύμπαν του Minecraft η προεκλογική εκστρατεία του Μακρόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles