15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμη: Πάνω από 2.000 δολάρια θα κοστίζει το νέο headset της Apple

    Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων ενημερώνονται συστηματικά για τα τεχνολογικά νέα, θα έχεις ακούσει ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρει μια ολοκαίνουρια κατηγορία προϊόντων με τη μορφή headset.

    Πιο συγκεκριμένα, από την εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα headset που θα συνδυάζει την εικονική με την επαυξημένη πραγματικότητα, το οποίο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα κοστίζει… ακριβά.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει καταλήξει σε γενικές γραμμές στην τιμή του επερχόμενου προϊόντος, το οποίο ίσως ξεπερνά τα 2.000 δολάρια, προκειμένου να το αποκτήσει ένας καταναλωτής. Ωστόσο, πιθανολογείται ότι αυτή η τιμή δικαιολογείται από την απόδοση του εν λόγω headset, που, σύμφωνα με διαρροές, αντλεί την έμπνευσή του από τα AirPods Max και το Apple Watch, ενώ το υλικό που θα ακουμπάει στο πρόσωπο του χρήστη φαίνεται πως επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει για να μην ιδρώνει κατά τη διάρκεια της χρήσης.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 14 Pro: Φήμες λένε ότι έρχεται σοβαρή αναβάθμιση στην κάμερα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles