23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Φήμη: Ποιο γνωστό παιχνίδι θα μπορούν να παίξουν οι χρήστες του Apple Ring

    Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα, η Apple έχει υποβάλει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σχετίζεται με το πολυσυζητημένο “Apple Ring“, ένα νέο wearable που φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

    Σύμφωνα με το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικού Σήματος των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), το Apple Ring επικεντρώνεται στην εξερεύνηση λειτουργιών μέσω κινήσεων. Λέγεται ότι μπορεί να κατανοήσει τις κινήσεις του χρήστη εντοπίζοντας τη σχέση μεταξύ του δακτύλου και άλλων μερών του σώματος.

    Επιπλέον, το έξυπνο δαχτυλίδι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Apple Watch και, όπως έγινε γνωστό ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το δημοφιλές παιχνίδι “πέτρα-ψαλίδι-χαρτί“. Αναμένεται να διαθέτει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία, όπως παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, αισθητήρας ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αισθητήρας ανίχνευσης πτώσης, αισθητήρας ανίχνευσης σύγκρουσης και αισθητήρας οξυγόνου στο αίμα.

    Ωστόσο, όπως επιβάλλουν οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αποκλείεται η Apple να αναγκαστεί να επιτρέψει το Apple Ring να λειτουργεί, εκτός από iPhone, και με συσκευές Android.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles