27.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Προ των πυλών νέες αποκαλύψεις για το GTA 6

    Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που περιμένουν με αγωνία κάποιο νέο για την επόμενη μεγάλη “άφιξη” στην σειρά Grand Theft Auto, έχουμε κάτι για εσάς. Πρόσφατα, υπήρξαν κάποια σημάδια που έκαναν τους fans να πιστεύουν ότι μια ακόμη αποκάλυψη για το GTA 6 από τη Rockstar Games βρίσκεται προ των πυλών.

    Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν παρατηρήσει κάποιες ενημερώσεις το τελευταίο διάστημα στην επίσημη ιστοσελίδα του GTA 6, οι οποίες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι ενημερώσεις περιελάμβαναν αλλαγές τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ενοτήτων με τα game screenshots.

    Περαιτέρω “έρευνα” οδήγησε στην ανακάλυψη συνδέσμων που μοιάζουν με σύμβολα κράτησης θέσης για τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης και το εξώφυλλο του παιχνιδιού. Αυτά τα δεδομένα αποκαλύφθηκαν μέσω του API της Rockstar Games, το οποίο παρείχε προσβάσιμα data JSON. Μετά την αποκάλυψη των fans, η Rockstar κάλυψε γρήγορα τις αλλαγές που έγιναν.

    Πέρα από τα πιθανά νέα στιγμιότυπα και ίσως ένα ακόμη video, έχουμε ακόμα λίγο χρόνο πριν κυκλοφορήσει το τελευταίο παιχνίδι της Rockstar Games το 2025. Ενώ οι μακροχρόνιες φήμες υποδηλώνουν ότι το GTA 6 βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014, η Rockstar Games αναγνώρισε την ύπαρξή του για πρώτη φορά στις αρχές του 2022, όταν δήλωσε στον ιστότοπό της ότι το παιχνίδι ήταν σε «ενεργή ανάπτυξη». Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, είδαμε επιτέλους ένα trailer στις 4 Δεκεμβρίου 2023, που συμπίπτει με την 25η επέτειο της Rockstar Games.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles