16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οργιάζουν οι φήμες για τους voice actors του GTA 6! Ποια ονόματα έπεσαν στο… τραπέζι

    Το GTA 6 βρίσκεται πλέον καθοδόν και οι fans έχουν μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο λανσάρισμα της Rockstar. Αν κρίνουμε με βάση τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, τα Grand Theft Auto είχαν πάντα αναφορές στον πραγματικό κόσμο και αποτελούσαν games από τα οποία “παρέλασαν” αρκετοί celebrities. Υπενθυμίζεται ότι μεγάλα ονόματα όπως οι Samuel L. Jackson και ο Ray Liotta έδωσαν τη φωνή τους σε χαρακτήρες των προηγούμενων τίτλων. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά.

    Ποιους θέλουν να δουν οι fans

    Μπορεί η RockStar να μην αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα –ως συνήθως. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι fans που πρότειναν να έχει κάποιο ρόλο στο νέο τίτλο ο Αμερικανός stand-up κωμικός, παραγωγός podcast και παρουσιαστής Joe Rogan. Την ίδια ώρα πολλοί διάσημοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο voice acting του GTA 6, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Stephen A Smith που κάλεσε με σχετική ανάρτηση την εταιρεία να του δώσει το ρόλο του ραδιοφωνικού οικοδεσπότη στο GTA 6.

    Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι πάντως για τη φωνή του άντρα πρωταγωνιστή της σειράς είναι αυτό του Troy Baker ή αλλιώς Joel στο The Last of Us. Εάν ακούσετε προσεχτικά το τέλος του trailer του GTA 6, είναι εύκολο να συνδέσετε τις τελείες. Παρόλα αυτά, ο Baker δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση. Όσον αφορά το ρόλο της Lucia, το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν τα ονόματα των Alexandra C Echavarri και Leslie Lluvet, όμως και οι δύο διέψευσαν την είδηση. Ο celebrity που έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο GTA 6 είναι ο Αμερικανός rapper T-Pain.

    Οι ηθοποιοί που άφησαν εποχή

    Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ποιοι celebrities θα συμμετέχουν στο παιχνίδι του 2025. Μπορούμε όμως να θυμηθούμε τα μεγάλα ονόματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα να παίρνουν μέρος.

    Danny Trejo

    Ο ηθοποιός που είναι γνωστός για το ρόλο του Tony Cipriani στη σειρά “The Sopranos” έχει δανείσει τη φωνή του για τον χαρακτήρα Tony Cipriani στο GTA III.

    Samuel L. Jackson

    Ο διάσημος ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του στο χαρακτήρα Franklin Clinton στο Grand Theft Auto V.

    Ray Liotta

    Ο διάσημος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Goodfellas” και “The Departed,” έχει δανείσει τη φωνή του στο χαρακτήρα Tommy Vercetti στο Grand Theft Auto: Vice City.

    Charlie Murphy

    Ο διάσημος ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Victor Vance στο Grand Theft Auto: Vice City Stories.

    Michael Madsen

    Ο ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το “Heat” και το “Swingers” έχει δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Johnny Klebitz στο Grand Theft Auto IV και στον χαρακτήρα Johnny Sins στο Grand Theft Auto V.

    Samuel Witwer

    Ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του στον ήρωα Damon West στο Grand Theft Auto: San Andreas και συμμετείχε ως William “Billy” Grey στο Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned.

    Διαβάστε επίσης:

    Microsoft: Χιλιάδες απολύσεις σε Activision Blizzard και Xbox

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles