20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Reboot για τη σειρά παιχνιδιών Uncharted

    Μια φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες που αφορά τα γνωστά παιχνίδια Uncharted. Σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σειρά θα γίνει reboot, όχι όμως από την original εταιρεία ανάπτυξης. Πιο αναλυτικά, το Uncharted πήρε το πράσινο φως, όμως το project δε θα το αναλάβει η Naughty Dog. Αντίθετα, το reboot θα αναπτύξει μια άγνωστη προς το παρόν εταιρεία, με τη βοήθεια της Naughty Dog.

    Το Uncharted είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchises της Sony. Τα games είναι άλλωστε συνδεδεμένα με την ιστορική εξέλιξη της κονσόλας PlayStation, καθώς όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τίτλος (Uncharted: a Drake’s Fortune) της σειράς το 2007 για το PS3, άφησε έκθαμβους εκατομμύρια gamers και αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά αποκλειστικά games της κονσόλας της Sony.

    Για καιρό κυκλοφορούσαν αρκετές φήμες, που ήθελαν κάποια στιγμή την εταιρεία να αποφάσιζε το λανσάρισμα ενός 5ου παιχνιδιού για τις κονσόλες νέας γενιάς, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ένα reboot. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη γνωστό σχετικά με το νέο κεφάλαιο, ούτε για τον κεντρικό χαρακτήρα του game. Οι φήμες αναφέρουν ότι η ανάπτυξη είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο, οπότε κατά πάσα πιθανότατα θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε το παιχνίδι στην αγορά.

    Διαβάστε επίσης: Dead Island 2: Zombie apocalypse στην ηλιόλουστη California (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles