23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Στα σκαριά first-person Mandalorian video game

    Η Respawn Entertainment, η εταιρεία πίσω από τη σειρά Star Wars Jedi και το Apex Legends, φαίνεται να βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης ενός first-person παιχνιδιού Mandalorian. Δυστυχώς, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ιστορία θα εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας προ-Grogu περιόδου, αλλά η προοπτική ενός “κυνηγητού” στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία ακούγεται σίγουρα σαν μια διασκεδαστική εμπειρία.

    Πως θα είναι το παιχνίδι Mandalorian

    Οι πληροφορίες έρχονται από το Insider Gaming, το οποίο αναφέρει ότι ο τίτλος θα εστιάσει σε ένα γρήγορο και ενθουσιώδες gameplay. Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ενός single-player Apex Legends που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars, το οποίο αναμένεται ενδιαφέρον. Παίζοντας ως ένας άγνωστος κυνηγός επικηρυγμένων Mandalorian, η κινητικότητα θα διευκολύνεται από το εμβληματικό jetpack, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει οριζόντια κινήσεις, κατακόρυφα άλματα και  boost sliding. Οι πηγές περιγράφουν το παιχνίδι ως “πολύ γρήγορο”, με την ενέργεια του παίκτη να γεμίζει κυρίως μέσω των διαδοχικών φόνων.

    Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγο και για gadgets όπως η ρουκέτα καρπού του Boba Fett, ο γάντζος και ένα augmented visor. Φαίνεται ότι το παιχνίδι θα αποτελείται από linear levels που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες από το σύμπαν του Star Wars. Οι πηγές του Insider υποδηλώνουν ότι η Respawn είναι ακόμα περίπου δύο χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, και είμαστε βέβαιοι ότι θα μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

    Διαβάστε επίσης:

    The Mandalorian και Grogu: Πότε θα βγει η νέα ταινία Star Wars στις αίθουσες; – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles