24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Στις 26 Ιουλίου τα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5

    Τα αποκαλυπτήρια των επερχόμενων foldable συσκευών της Samsung για φέτος σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον και αρκετά είναι μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα που θέλουν την εταιρεία να τα παρουσιάζει στο τέλος Ιουλίου.

    Παρά το γεγονός ότι ακόμα αναμένουμε την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας, το κορεάτικο Chosun Media αναφέρει ότι η Samsung θα αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 στις 26 Ιουλίου και η διάθεσή τους στην αγορά θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου.

    Το μέσο παράλληλα αναφέρει ότι η Samsung αυτή τη φορά θα διοργανώσει ένα Unpacked event για τα αναδιπλούμενα κινητά στη Seoul και όχι στις ΗΠΑ.

    Η κυκλοφορία των Galaxy Fold5 και Galaxy Flip5 νωρίτερα από το συνηθισμένο θα δημιουργήσει αρκετό χάσμα μεταξύ των foldables και της σειράς iPhone 15 της Apple, που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό δίνει ένα προβάδισμα στη Samsung να πουλήσει περισσότερα από τα νέα της smartphones.

    Διαβάστε επίσης:

    Nikon: Κυκλοφορεί την ευέλικτη Z 8 για κορυφαία απόδοση σε compact σώμα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles