20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Το Starfield έρχεται στο PS5 και δεν είναι το μόνο!

    Εδώ και αρκετές εβδομάδες, κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την πρόθεση της Microsoft να κυκλοφορήσει ορισμένα παιχνίδια – συγκεκριμένα τα Hi-Fi Rush και Sea of Thieves – σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτή η λίστα παιχνιδιών περιλαμβάνει επίσης το Starfield της Bethesda Game Studios.

    Το Starfield κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2023 και έλαβε αρκετά θετική υποδοχή, καθώς ήταν η μεγαλύτερη κυκλοφορία παιχνιδιού της Bethesda όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 6 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία. Τώρα, φαίνεται ότι η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το νεότερο RPG σύμπαν της Bethesda σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα – το PlayStation 5.

    Η Microsoft σχεδιάζει αυτήν τη στιγμή να κυκλοφορήσει το Starfield στο PlayStation 5 μετά την κυκλοφορία του ήδη ανακοινωθέντος expansion “Shattered Space” για το Xbox και το PC, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

    Η ιδέα να δούμε παιχνίδια 1st party σε ανταγωνιστικές κονσόλες αποτελεί μια μαζική αλλαγή στη στρατηγική της Microsoft. Η κυκλοφορία του Starfield στο PlayStation 5 έρχεται σε αντίθεση με την αρχική δήλωση περί αποκλειστικότητας που έγινε από την Πρόεδρο του Xbox, Σάρα Μποντ, κατά τη διάρκεια του Xbox and Bethesda Games Studios summer showcase.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτο gameplay trailer για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles