22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτο gameplay trailer για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

    Η Paradox Interactive και η The Chinese Room έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο για το action RPG πρώτου προσώπου Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Το βίντεο, που έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά, δείχνει τον Phyre να εξερευνά μια αποθήκη και να εξολοθρεύει εχθρούς, λίγο πριν συναντήσει τον Willem.

    Παράλληλα, ένα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών παρουσιάζει το Δημιουργικό Διευθυντή Alex Skidmore και τον Community Manager Joshua Matthews, να εξερευνούν περαιτέρω τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και το περιβάλλον.

    Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 αποτελεί το sequel του τίτλου του 2004 για PC Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Το Bloodlines 2 επαναφέρει τους παίκτες στον κόσμο του Masquerade, μιας συμφωνίας μεταξύ των βρικολάκων που απαιτεί να μην αποκαλύπτουν την ύπαρξή τους στον κόσμο.

    Οι παίκτες ελέγχουν τον Phyre, έναν Elder Kindred που κοιμόταν για 100 χρόνια πριν ξυπνήσει στο σύγχρονο Σιάτλ. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PC, το PlayStation 5 και το Xbox Series X|S το φθινόπωρο του 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα πλάνα του Silent Hill 2 Remake αποκάλυψε η Konami (trailer) – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles