18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    To ιστορικό Final Fantasy 7 κάνει την εμφάνιση του σε iOS συσκευές!

    To Final Fantasy 7 έχει λατρευτεί από εκατομμύρια gamers και δε χωράει αμφιβολία ότι έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον κόσμο του gaming, γράφοντας ιστορία και αποτελώντας ίσως το πιο πετυχημένο Final Fantasy όλων των εποχών. Το έβδομο Final Fantasy έχει εμφανιστεί σε πολλές gaming platforms, όμως τώρα έφτασε η στιγμή να το γνωρίσουν καλύτερα και οι φίλοι του mobile gaming.

    final fantasy 7 artH Square Enix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το ιστορικό RPG κυκλοφορεί σε iOS συσκευές (όλα τα iPhone και iPad). Ουσιαστικά η συγκεκριμένη έκδοση πρόκειται για ένα πιστό port, το οποίο θα διατηρεί αναλλοίωτο το feeling του αρχικού παιχνιδιού. Ωστόσο, μπορεί το Final Fantasy 7 να έχει κυκλοφορήσει πριν από πολύ καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η mobile έκδοση δεν θα είναι απαιτητική (κάθε άλλο μάλιστα). Συγκεκριμένα, η Square Enix προτείνει τουλάχιστον iPhone 5, iPad τρίτης γενιάς ή iPad mini 2, προειδοποιώντας μάλιστα τους users ότι οποιαδήποτε iOS συσκευή που βρίσκεται κάτω από τις προαναφερθείσες θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην απόδοση του παιχνιδιού. Επιπλέον, σημειώστε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι γύρω στα 2GB, παρόλα αυτά για να παίξετε με άνεση θα χρειαστείτε παραπάνω από 4GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Η mobile iOS version του Final Fantasy 7 κοστίζει 15.99 ευρώ και εάν ανήκετε στους λάτρεις του mobile gaming αξίζει να του ρίξετε μία ματιά (μόνο και μόνο για… ιστορικούς λόγους)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles