19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Συλλογή 13 παιχνιδιών Final Fantasy για την 25η επέτειο της σειράς

    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με τα videogames και να μην έχει παίξει έστω και ένα παιχνίδι της σειράς Final Fantasy. Με αφορμή την εκδήλωση για την 25η επέτειο της σειράς, η Square Enix ανακοίνωσε το Final Fantasy Ultimate Box Collection. Πρόκειται για μία συλλογή που περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της σειράς, όχι όμως για PC, αλλά για τις κονσόλες της Sony.

    Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τα I, II, IV, V, VI, VII, VIII και IX για το PS1, τα X, XI και XII για το PS2, το XIII για το PS3, και το III (σε UMD) για το PSP. Εκτός όμως από τα ίδια τα παιχνίδια, η συλλογή θα συνοδεύεται από ένα δισκάκι με βίντεο των εορτασμών για την 25η επέτειο, ένα βιβλίο με ζωγραφιές που ονομάζεται Crystal Artworks, μία μικρή ρεπλίκα του επετειακού λογοτύπου από τον καλλιτέχνη Yoshitaka Amano, όπως και δύο CD με τη μουσική των παιχνιδιών.

    Το κερασάκι είναι ένας κωδικός για να αποκτήσετε τα in-game σκουλαρίκια «mogu mogu» στο Final Fantasy XIV, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PS3 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Η πραγματικά εντυπωσιακή αυτή συλλογή, θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, χωρίς να υπάρχει ακόμα πλάνο για τις υπόλοιπες χώρες. Στη χειρότερη περίπτωση… ξέρετε το σύνθημα: το eBay είναι φίλος μας!

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles