21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Final trailer για το War for the Planet of the Apes και η ώρα της τελικής μάχης έφτασε!

    Το Planet of the Apes ανήκει χωρίς αμφιβολία στα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών, με τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα 60s μέχρι σήμερα να έχουν τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας μία αρκετά μεγάλη fanbase. Από το 2011 έχει αρχίσει να προβάλλεται το reboot του δημοφιλούς franchise με το Rise of the Planet of the Apes και στη συνέχεια με το Dawn of the Planet Apes (2014) να κλέβουν την παράσταση. Φέτος, η τριλογία ολοκληρώνεται με το War of the Planet of the Apes, το οποίο αναμένεται να γράψει τον επίλογο στην αναμέτρηση ανάμεσα στους ανθρώπους και στους πιθήκους.

    War-For-The-Planet-of-The-Apes 2

    H νέα ταινία που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Matt Reeves πρόκειται να προβληθεί στην χώρα μας στις 13 Ιουλίου και στο final trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας δίνεται μία σαφή εικόνα για την τελική έκβαση της σύγκρουσης ανάμεσα στους ανθρώπους και στους πίθηκους που καθοδηγούνται από τον Caesar. Ο κεντρικός ήρωας (που μπορεί να είναι ένας CG χαρακτήρας αλλά τον υποδύεται ο εξαιρετικός Andy Serkis) καλείται να αντιμετωπίσει μία νέα απειλή που ακούει στο όνομα The Colonel (Woody Harrelson) και ο οποίος ηγείται μίας στρατιωτικής δύναμης, η οποία έχει ως αποστολή της να χρησιμοποιήσει τα τελευταίας τεχνολογίας όπλα της για να εξαλείψει μία για πάντα την «απειλή» των πιθήκων από τον πλανήτη μας. To Final trailer διαθέτει απίστευτες στιγμές έντασης και εκρηκτική δράση, ενώ παράλληλα θα πρέπει παράλληλα να είμαστε προετοιμασμένοι για μπόλικο… δράμα! Πατήστε το play στο final trailer του War for the Planet of the Apes που ακολουθεί και απολαύστε…     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles