15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σου φαίνεται μεγάλο το iPhone 6 Plus; To Finger Stylus δίνει τη λύση!

    Το iPhone 6 Plus με οθόνη στις 5.5 ίντσες είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από την Apple. Αν και το ποιοτικό του display είναι εντυπωσιακό, ωστόσο πολλοί χρήστες του Plus αισθάνονται κάπως… περίεργα με τις διαστάσεις της νέας συσκευής της Apple. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι users που διαμαρτύρονται, καθώς δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα το νέο τους smartphone (χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι τους είναι πολύ δύσκολο να τεντώσουν τα δάχτυλα τους).

    finger-stylus_1

    Ωστόσο, επειδή και οι χρήστες με κοντά δάχτυλα έχουν… ψυχή, η Thanko μία εταιρεία που εδρεύει στο Τόκιο, δημιούργησε το Finger Stylus. Τι ακριβώς είναι αυτό; Θα το περιγράφαμε ως έναν επιπρόσθετο… αντίχειρα (ναι δεν κάνουμε πλάκα!) που είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και που επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες με κοντά δάχτυλα να χειρίζονται με μεγαλύτερη άνεση smartphones με μεγάλα displays. Εκ πρώτης όψεως, το γιαπωνέζικο αυτό κατασκεύασμα, μοιάζει περισσότερο με φτηνό πλαστικό παιχνίδι που χρησιμοποιείται στις απόκριες, ωστόσο όπως αποδεικνύεται και στο παρακάτω video, το Finger Stylus δείχνει τελικά να δουλεύει!
    Finger Stylus_1

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κατασκευαστές του, το συγκεκριμένο gadget επεκτείνει τον αντίχειρα του χρήστη του κατά 0.6 ίντσες και η τιμή του ανέρχεται μόλις στα 14 δολάρια (αν και όσοι θελήσουν να το προμηθευτούν, το πιθανότερο είναι να μην διατίθεται εκτός Ιαπωνίας). Πάντως, παρατηρώντας το Finger Stylus μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα… Ότι οι Ιάπωνες δίνουν άλλο νόημα στις λέξεις… δημιουργική τρέλα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles