17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    10 χρόνια Firefox με νέα λειτουργία «Forget» και αναζήτηση μέσω DuckDuckGo

    Σήμερα, ο οργανισμός Mozilla μαζί με εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ γιορτάζουν τα 10 χρόνια ύπαρξης ενός εκ των δημοφιλέστερων browsers, του Firefox! Λόγω αυτής της επετείου, η νέα έκδοση 33.1 του Firefox γίνεται διαθέσιμη προσφέροντας δύο νέες λειτουργίες για περισσότερο έλεγχο.

    firefox 10 years

    Η πρώτη λειτουργία είναι η επιλογή «Forget», μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαγράψουν την πρόσφατη δραστηριότητα τους, χωρίς πολλά κλικ και τεχνικές λεπτομέρειες. Η επιλογή προσφέρει διαγραφή ιστορικού, cookies και κλείσιμο των ενεργών καρτελών, για τα τελευταία 5 λεπτά, 2 ώρες ή 24 ώρες. Στη συνέχεια, ανοίγει μία κενή καρτέλα. Η επιλογή για ιδιωτική περιήγηση παραμένει διαθέσιμη.

    Μπορείτε από το εικονίδιο πάνω δεξιά το οποίο οδηγεί στο μενού με τα εικονίδια και ύστερα από την επιλογή «Προσαρμογή», να προσθέσετε την επιλογή Forget στο μενού μαζί με τα υπόλοιπα εικονίδια αφού ενημερώσετε τον Firefox στην τελευταία έκδοση.

    Η δεύτερη λειτουργία έχει να κάνει με την προσθήκη της μηχανής αναζήτησης DuckDuckGo στις προεπιλεγμένες μηχανές αναζήτησης του browser σε Windows, Mac, Linux και Android. Είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών και επιτρέπει τις ανώνυμες αναζητήσεις.

    Τέλος, δεν ξεχνάμε επίσης το νέο Firefox Developer, μία έκδοση για τους προγραμματιστές με ειδικά εργαλεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles