17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Firmware update για το HTC One M8

    Η HTC εξέδωσε OTA (Over-The-Air) update για τη νέα της ναυαρχίδα, διορθώνοντας αρκετά μικροπροβλήματα που είχαν συναντήσει κάποιοι χρήστες.

    Το update εμφανίστηκε στη Μέση Ανατολή ενώ υπάρχουν και αναφορές χρηστών από ευρωπαϊκές χώρες για την αναβάθμιση, έτσι πρέπει να την περιμένουμε σύντομα και στην Ελλάδα, για τους λίγους τυχερούς κατόχους της συσκευής. Έχει μέγεθος 70MB περίπου και αφορά κυρίως βελτίωση της σταθερότητας του HTC One M8, το οποίο πάντως δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, άλλωστε το βρήκαμε αρκετά προσεγμένο, όπως μπορείτε να δείτε και στο hands-on review του.

    htc one m8

    Συγκεκριμένα βελτιώνεται το σήμα της συσκευής, αλλά και η λειτουργία της κάμερας, του ραδιοφώνου, του “Video Highlight” χαρακτηριστικού και του βαρόμετρου του Weather app. Ίσως και άλλα “μικροπράγματα”, έτσι καλό θα ήταν να την εγκαταστήσετε, όταν γίνει διαθέσιμη μέσα από το δίκτυό σας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles