18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    First Assault. Νέο multiplayer shooter εμπνευσμένο από το επικό σύμπαν του Ghost in the Shell!

    Ο πλούσιος κόσμος των anime και των manga comics έχει κατά καιρούς χαρίσει πολλές ιδέες στους δημιουργούς του gaming. Όσοι τυγχάνουν fans της ιαπωνικής pop κουλτούρας δε γίνεται να μην γνωρίσουν το φουτουριστικό Ghost in the Shell, το οποίο έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Πρόσφατα, παρουσιάστηκε το First Assault, ένα δωρεάν online first-person shooter που βασίζεται στον εφιαλτικό κόσμο του Ghost in the Shell: Stand Alone Complex.

    First Assault

    Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός στρατιώτη με επαυξημένες δυνατότητες και ειδικές high-tech ικανότητες που αποτελούν «σήμα κατατεθέν» του ανεπτυγμένου τεχνολογικά κόσμου του Ghost in the Shell. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησαν οι developers, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον χαρακτήρα τους ανάμεσα από 8 διαθέσιμους ήρωες, όπου ο κάθε ένας εξ’ αυτών θα διαθέτει και τις δικές του δυνάμεις. Επιπλέον, οι δυνατότητες του εκάστοτε ήρωα θα μπορούν να παραμετροποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε παίκτη. Ο tactical χαρακτήρας, το team-based gameplay και η καταιγιστική δράση αναμένεται να αποτελέσουν τα δύο μεγάλα ατού του First Assault (που είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του για PC μέσα στο 2016).

    first_assault_screen_3

    Όσοι gamers ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να λάβουν μέρος στην closed beta του First Assault, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου του 2015. Ρίξτε μία ματιά και στο gameplay trailer για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

    https://youtu.be/40FUIARUuFI

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles