21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε το πρώτο επικό in-game trailer του Total War: Warhammer!

    Όταν το επικό σύμπαν του Warhammer συναντάει τον κόσμο του Total War, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη ακόμη και του πιο απαιτητικού φίλου των strategy games. Μπορεί οι “κακές γλώσσες” να λένε ότι η εταιρεία ανάπτυξης του Total War, Creative Assembly, δεν θα μπορέσει να “τιθασεύσει” και να αποδώσει πειστικά τον απαιτητικό και περίπλοκο κόσμο του Warhammer, ωστόσο το πρώτο πραγματικά καταιγιστικό in-game trailer αποτελεί την καλύτερη “διάψευση“.

    total_war_warhammer_screen_3
    Το εν λόγω trailer αποτυπώνει την μάχη του Black Fire Pass και επικεντρώνεται στον Αυτοκράτορα Karl Franz, ο οποίος καθοδηγεί και εμψυχώνει τα στρατεύματα της Empire την ώρα που ετοιμάζονται να αποκρούσουν την επέλαση των αιμοσταγών orks! Στο εν λόγω trailer απεικονίζεται η υψηλού επιπέδου δουλειά που έχουν κάνει οι δημιουργοί του Total War: Warhammer, δίνοντας μας τη δυνατότητα να ρίξουμε μία πιο διεξοδική ματιά στις fantasy μονάδες που θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι (γίγαντες, trolls, μάγοι, Steam Tanks, γρύπες… από όλα τα καλά δηλαδή). Το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι φανταστικό και παρόλο που ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε η Creative Assembly θα κυκλοφορήσει το Total War: Warhammer είναι βέβαιο ότι με το συγκεκριμένο in-game trailer κατάφερε να εκτοξεύσει το hype των strategy fans στα ύψη! Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles