21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο βίντεο του γιγαντιαίου καλαμαριού, είναι υλικό για εφιάλτες

    Εμείς που γράφουμε για τεχνολογία και τα επιτεύγματα του ανθρώπινου είδους, χαιρόμαστε δύο φορές όταν η τεχνολογία και η επιστήμη μας δίνουν την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι η φύση, ξεπερνά την ίδια την φαντασία μας.

    Ιαπωνικό συνεργείο ωκεανολόγων και κινηματογραφιστών, κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία, να αποτυπώσει ένα γιγάντιο καλαμάρι μήκους σχεδόν 10 μέτρων, στο φυσικό του περιβάλλον: σε βάθος 700 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και σε απόσταση 600 χιλιομέτρων από τις ακτές της Ιαπωνίας.

    Η είδηση για την πρώτη λήψη σε βίντεο ενός γιγαντιαίου καλαμαριού στο φυσικό του περιβάλλον, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες, καθώς θα προβληθεί στο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel με τίτλο «Το καλαμάρι τέρας: ο Γίγαντας είναι Πραγματικός», στις 27 Ιανουαρίου. Ένα preview μερικών δευτερολέπτων όμως, μας έδωσε το τηλεοπτικό κανάλι ABC εχθές, υλικό ικανό για να θυμηθούμε τον Ιούλιο Βερν και το μυθιστόρημα 20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα, αλλά και να βλέπουμε με άλλο μάτι την θάλασσα. Πια.

    Σημειώστε ότι τα μάτια του γιγάντιου καλαμαριού, έχουν το μέγεθος πιάτου. Τώρα, μπορούν να ξεκινήσουν οι εφιάλτες.


    Πηγή: The Independent

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles