20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς θα είναι να φοράς Google Glass (video)

    Ενώ είναι περισσότερο από ένας χρόνος τώρα που έχουν «παρουσιαστεί» τα Google Glass, χωρίς να έχουν διατεθεί στην αγορά επισήμως, αλλά μόνο σε λίγους και «εκλεκτούς» προς το παρόν, η Google συνεχίζει να προσπαθεί να μας κάνει να καταλάβουμε πώς θα είναι η εμπειρία χρήσης αυτής της συσκευής με το πρώτο βίντεο της σειράς Glass How-To.

    how_to_google_glass

    Και, μεταξύ μας, δεν κάνει άσχημα. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να φανταστεί πώς θα είναι να έχει μία οθόνη μπροστά στα μάτια του. Αναρωτιόμαστε αν θα βλέπουμε καλά. Αναρωτιόμαστε αν θα ακούμε και πώς θα ακούμε τον φίλο ή την φίλη με την οποία θα κάνουμε hangout ή θα πραγματοποιούμε τηλεφωνική κλήση. Αν τα Google Glass θα μας «ακούν» όταν δίνουμε εντολή για ένα SMS ή ένα mail.

    Έτσι, αυτό το βίντεο με τις πρώτες βασικές οδηγίες λειτουργίας των Google Glass είναι μία καλή αρχή και απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλα. Αν υπολογίσουμε πως στο τέλος του 2013 ή αρχές του 2014, κάποια εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα Glass, οι οδηγίες χρήσης σε ένα τελείως διαφορετικό είδος συσκευών, μόνο χρήσιμες λέγονται. Αλλά και για την ίδια την Google που συντηρεί το “hype” που έχει δημιουργήσει.

    Enjoy. Είναι οι πρώτες “οδηγίες χρήσης” για την συσκευή που μας έχει κάνει να ονειρευόμαστε:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles