14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εικόνες και specs για τον “δυναμίτη” που ακούει στο όνομα Meizu MX5 Pro Plus (φήμες)!

    Η Meizu είναι μία εταιρεία που πλέον έχει αρχίσει να συνδέει το όνομα της με τις υψηλές επιδόσεις, κυκλοφορώντας κορυφαία high-end smartphones που σπάνε τα κοντέρ στα benchmarks. Το Meizu MX5 σίγουρα ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία, συνεχίζοντας απλώς την εξαιρετική πορεία του Meizu MX4. H κινεζική εταιρεία βέβαια δε δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει, για αυτό και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο πανίσχυρο MX5 Pro Plus.

    Mx5 Pro Plus Meizu

    Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές (που όμως ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά προέρχονται από αξιόπιστες πηγές), το MX5 Pro Plus είτε θα τροφοδοτείται από τον Exynos 7420 της Samsung (τον ίδιο επεξεργαστή δηλαδή που υπάρχει στο εσωτερικό των Galaxy S6, S6 Edge, Note 5 και Edge+, είτε θα βασιστεί στον νέο Snapdragon 820 της Qualcomm. Όποιο και εάν είναι το high-end chipset του θα συνοδεύεται από 4GB ταχύτατης LPDDR4 μνήμης RAM, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις φωτογραφικές του δυνατότητες σίγουρα θα διαθέτει έναν κύριο σένσορα με 20.7 MP. Σε ότι έχει να κάνει με την οθόνη του εν λόγω “μεγαθηρίου”, οι κινέζοι από ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να προτιμήσουν display στις 6 ίντσες με QHD ανάλυση. Αν και μέχρι στιγμής τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί για το MX5 Pro Plus, ωστόσο είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η Meizu έχει κάτι πολύ δυνατό στα σκαριά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles