17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ματιές στον συναρπαστικό κόσμο του Mirror’s Edge: Catalyst!

    Το Mirror’s Edge αποτέλεσε ένα game που όταν κυκλοφόρησε το 2008 θεωρήθηκε δικαιολογημένα πρωτοποριακό για την εποχή του, καθώς συνδύασε με μοναδικό τρόπο τη first-person δράση με την τεχνική του parkour, με το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο να ανταμείβει και με το παραπάνω τους gamers. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η DICE και η ΕΑ ετοιμάζουν τη συνέχεια του γνωστού παιχνιδιού και παρόλο που για χρόνια δεν είχαμε νεότερα για την ύπαρξη του, στην τελευταία Ε3 επιβεβαιώθηκε ότι το νέο Mirror’s Edge (που θα ονομάζεται Catalyst) βρίσκεται κανονικά under development.

    mirrors_edge_catalyst-wide

    Στην E3 οι υπεύθυνοι του Catalyst έδειξαν το πρώτο cinematic trailer, για αυτό και αυτή τη φορά επέλεξαν την Gamescom για να μας δώσουν μία πρώτη ξεκάθαρη γεύση από το gameplay της νέας περιπέτειας της ηρωίδας Faith. To gameplay trailer που παρουσίασε η EA, στη διάρκεια της press conference της στην Gamescom 2015 σίγουρα θα αποζημιώσει πλήρως τους fans του γνωστού παιχνιδιού. Στο πρώτο gameplay footage του Catalyst εμφανίζεται η πρωταγωνίστρια του Mirror’s Edge να εξασκεί τα γνωστά ακροβατικά της parkour κόλπα πάνω στην προσπάθεια της να διεισδύσει στο εσωτερικό ενός ουρανοξύστη. Πάνω στην επιχείρηση, η Faith ανακαλύπτει ένα μυστικό εργαστήριο και όταν γίνεται αντιληπτή από τις διώκτες της, τότε είναι που ξεκινάει το… πάρτι! Το πρώτο pre-alpha δείγμα του Mirror’s Edge: Catalyst φανερώνει ότι η DICE πατάει πάνω στην πετυχημένη συνταγή του πρώτου τίτλου της σειράς και την διανθίζει με πολλές next-gen πινελιές. To Mirror’s Edge: Catalyst είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2016 για PS4, Xbox One και PC…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles