22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες ματιές στον όμορφο και σκληρό κόσμο του Mafia 3!

    O σκληρός κόσμος του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί και πάλι το κεντρικό θέμα ενός ακόμη Mafia game, όπου οι gamers καλούνται πρώτα να επιβιώσουν και στη συνέχεια να κυριαρχήσουν γονατίζοντας τις αντίπαλες εγκληματικές οργανώσεις. Tο Mafia 3 λαμβάνει χώρα το 1968 στη Νέα Ορλεάνη, στην πόλη των “blues” του αμερικανικού νότου η οποία έχει μετατραπεί σε ένα ασφαλές καταφύγιο για όλους εκείνους που παραβαίνουν το νόμο. Η ιταλική μαφία ελέγχει πλήρως την εγκληματική δραστηριότητα και η πολιτεία (πολιτικοί και αστυνομικοί) απλώς… κάνουν τα στραβά μάτια.

    Mafia 3
    Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Lincoln Clay, ο οποίος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ύστερα από τη θητεία του στο πόλεμο του Βιετνάμ. Όταν o ήρωας του Mafia 3 φτάνει στη Νέα Ορλεάνη, τον προσεγγίζουν μέλη της «μαύρης» μαφίας και εκείνος δεν αργεί να γίνει ένας από αυτούς. Όταν όμως η ιταλική μαφία σκοτώνει τα «αδέλφια» του, τότε ο Lincoln ορκίζεται να πάρει το αίμα του πίσω και να εκδικηθεί… Ως είθισται, στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνται να καθοδηγήσουν τον Lincoln, έτσι ώστε να φτάσει πολύ ψηλά στον υπόκοσμο, ελέγχοντας στη συνέχεια πλήρως όλο το οργανωμένο έγκλημα της Νέας Ορλεάνης! Mε βάση το μικρό δείγμα που παρακολουθήσαμε το Mafia 3 ξεχωρίζει ήδη για την απίθανη 60s ατμόσφαιρα του, το κινηματογραφικό feeling και την εκπληκτική game engine. Απολαύστε το πρώτο επίσημο trailer που προβλήθηκε στη φετινή Gamescom και κάντε υπομονή μέχρι του χρόνου, όπου και ο τίτλος της Hangar 13 θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PlayStation 4 και Windows PC.

    https://youtu.be/YYhlmUd9Xoc

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles