18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τα πρώτα Steam Machines κυκλοφορούν (επιτέλους) τον Οκτώβριο!

    Η Valve ανακοίνωσε επισήμως τις λεπτομέρειες για την απόκτηση του πρώτου κύματος των Steam Machines, τα οποία φιλοδοξούν να καταστήσουν τα gaming PC αναπόσπαστο κομμάτι του σαλονιού μας. Ύστερα από πολύ καιρό λοιπόν, που η αλήθεια είναι ότι όλο ακούμε διαρκώς για αυτά, όμως δεν τα έχουμε δει να κυκλοφορούν στην αγορά, η αναμονή πλέον έφτασε στο τέλος της. Όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα Steam Machines, μαζί με το Steam Controller και το Steam Link θα φτάσουν στα χέρια των gamers μέσα στον προσεχή Οκτώβριο.

    Steam Machines

    Ειδικότερα, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της Valve, όσοι users προχωρήσουν στο pre-ordering (σε επιλεγμένα καταστήματα) των συγκεκριμένων συστημάτων θα τα έχουν στα χεριά τους στις 16 Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιποι που δεν θα προτιμήσουν την λύση της προπαραγγελίας θα μπορούν να αποκτήσουν το Steam Machine που επιθυμούν, μετά τις 10 Νοεμβρίου. Τα Steam Machines αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή από ορισμένους από τους πιο γνωστούς hardware κατασκευαστές (μεταξύ αυτών η Asus, η iBuyPower, η Origin και φυσικά η Alienware) και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 450 και φτάνουν μέχρι ακόμη και τα 5000 δολάρια (ανάλογα πάντοτε και με τα tech spec τους)! Αναμφίβολα, αυτή η «νέα τάση» που επιχειρεί να διαμορφώσει η Valve, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε εάν τελικά θα καταφέρει να τραβήξει τη προσοχή του απαιτητικού gaming κοινού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles