20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο Windows 10 Mobile smartphone της Lenovo πραγματοποιεί το ντεμπούτο του!

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός και σίγουρα αυτό το γνωμικό ταιριάζει γάντι με την περίπτωση της Lenovo και την ανάπτυξη ενός Windows 10 Mobile phone. Πριν από περίπου 5 χρόνια, η γνωστή κινεζική εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκεύαζε ένα Windows Phone, το οποίο θα έβγαινε στην αγορά στα μέσα του 2012. Παρόλα αυτά, δεν μάθαμε ποτέ τι απέγινε το συγκεκριμένο project, καθώς δεν το είδαμε τελικά ποτέ. Fast forward στο 2016 και η Lenovo για πρώτη φορά επιχειρεί να δοκιμάσει την τύχη της στην πλατφόρμα των Windows 10 Mobile.

    lenovo-softbank-504lv (1)

    Αν και η mobile version του τελευταίου λειτουργικού της Microsoft δεν διάγει ίσως και την καλύτερη του περίοδο, παρόλα αυτά η Lenovo σε συνεργασία με την Softbank Ιαπωνίας σχεδιάζει πολύ σύντομα να ρίξει στην αγορά το 503LV, το οποίο κρίνοντας από τα specs του φαίνεται να παίζει στο μεταίχμιο μεταξύ mid και high-end κατηγορίας (η συσκευή θα φέρει την εμπορική ονομασία Softbank 503LV). Η Windows 10 Mobile πρόταση της Lenovo διαθέτει TFT LCD οθόνη (με ανάλυση στα 720p), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617 με 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (με υποστήριξη microSD), κάμερα main sensor στα 8MP και selfie cam στα 5MP, όπως επίσης μπαταρία με χωρητικότητα στα 2250mAh. Το SoftBank 503LV θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας μέσα στον Οκτώβριο και είναι μάλλον δύσκολο να το δούμε να κάνει την εμφάνιση του σε κάποια άλλη αγορά πέραν της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles